Custom Bg

Inside Park LOGOInside Park.

Jelentése Park Bent.

Az a koncepciónk, 

hogy egy olyan mozgásközpontot hozzunk létre, amely télen-nyáron lehetőséget teremt olyan sportok űzésére, amiket szép időben a szabadban lehet gyakorolni, de télen vagy esős időben nem lehet.

Kettlebel, Cardiobox, Tabata trainig, Spartan, TRX, Street Workout…
Emellett a szabadidőparkunk minden más olyan edzésformának is helyet tud biztosítani, ami a mai kornak megfelelően modern és hasznos, illetve amire igényetek van.

Kisterem 2015-12-27

Akinek a fő szempont az, hogy a lehető legrövidebb idő alatt, a lehető leghatékonyabban izmot építsen, továbbra is a hagyományos súlyzós edzéseket javasoljuk, azonban aki szeretné másban is kipróbáni magát, szeretné picit más aspektusból is próbára tenni a testét, annak mindenképpen javasoljuk, hogy kóstoljon bele a funkcionális edzések világába is – egészen újszerű kihívásokkal szembesülhetsz, ha nyitsz más irányba is!

A funckionális tréning nem más, mint az a módszer, ahogyan eddig is edzettünk. Atléták, súlyemelők évszázadok óta használják ezt az edzésformát. Mint koncepció, a funkcionális edzés célja, hogy egy erős alapot adjon. Ez a tréning előkészíti szervezetünket, izomzatunkat a mindennapi igénybevételre és az általunk végzett munkára. Úgy lehetne jellemezni ezt az edzésformát, mint egy olyan gyakorlatsort, mely által hatékonyabban tudjuk végezni a mindennapi rutinfeladatokat.

A funkcionális edzés lényege ugyanakkor az is, hogy örömmel végezzük. Edzés közben fontos, hogy szellemileg és fizikailag is terheljük a magunkat, ebben van segítségünkre a funkcionális tréning – különösképpen, ha eszközöket is használunk.

Személyi edzőink minden esetben a legoptimálisabban használják ki a tréning idejét, és ezen felül segítenek neked kialakítani egy teljes programot a szükséges diétától a személyre szabott edzéstervig. De ami a legfontosabb, személyi edződ mindvégig ott lesz melletted az edzés ideje alatt. Részben, hogy  pontosan és hatékonyan hajtsd végre az adott gyakorlatokat, de még inkább azért, hogy végig motivált maradj a céljaid elérésében – mindezt azért, hogy Neked hihetetlen eredményeid születhessenek.

 

Ha sportolni szeretnél, de nem tudod mit és hogyan, mi segítünk!

Várunk szeretettel és ingyen próbaedzéssel!