Custom Bg

Az online edzések továbbra is meg lesznek tartva, de hétfőtől újranyitjuk az edzőtermet a Kormány 170/2020. (IV. 30.) Korm. rendelete alapján:

(1) Magyarország egész területén

 1. a) sportrendezvény nézők nélkül, zárt körülmények között megtartható,
 2. b) a sportegyesület által szervezett, valamint az amatőr sport, a szabadidős sport és a tömegsport célú edzésen való részvétel megengedett.

(2) Az (1) bekezdésben meghatározott rendelkezések akkor is alkalmazandók, ha a kijárási korlátozásról szóló kormányrendelet, illetve a védelmi intézkedésekről szóló kormányrendelet eltérően rendelkezik.

 

Fentiek alapján az edzőtermi edzéseken való részvétel annak ellenére is megengedett, hogy Bp. és Pest megye területén a kijárási korlátozás továbbra is érvényben van.

 

Az újranyitás során az alábbi óvintézkedéseket vezetjük be a Hungarian Functional Fitness Federation ajánlása alapján https://hf3.hu/kiertekeles-es-kozponti-protokoll-javaslat/:

 

 • Az edzéseinket csökkentett létszámmal indítjuk. A szövetség ajánlása szerint 9 m2-enként 1 fő tartózkodhat a teremben. Tekintettel arra, hogy az edzésekre szolgáló hasznos alapterületünk 300 m2, ez azt jelenti, hogy maximálisan 33 fő edzhetne egyszerre a termünkben, mi ennél jóval kevesebbet, 21 fős maximum létszámot engedélyezünk.
 • Belépéskor kötelező kézfertőtlenítés a recepcióra kihelyezett fertőtlenítővel. Az edzőterembe való belépést követően kötelező a minimum 20 mp-es szappanos kézmosás.
 • A leginkább veszélyeztetett korosztály, vagyis a 65 év felettiek számára az edzőtermek nem látogathatóak. Továbbá, krónikus, vagy kiemelt kockázatú betegségekkel küzdők, legyengült immunrendszerűek, illetve a covid-19 bármely tüneteit produkáló egyének sem tartózkodhatnak az edzőteremben.
 • A maszk viselése az edzés időtartama alatt, az edzőterem edzőfelületén nem kötelező. Az edzőterem teljes területén a kötelező távolságtartás, az állami szervek irányelvei alapján kötelező (1,5m).
 • A tusolók használata nem engedélyezett.
 • Kizárólag csak előre csomagolt termékek értékesítése engedélyezett
 • Klímák és ventilátorok használatának kerülése fokozott jelentőségű, a vírus esetleges terjedésének lehetőségét minimalizálandó.
 • Minden eszközt egy edzésen csak egy fő használhat, és órák végén fertőtleníteni kell a használt eszközöket, erre az edzőterem megfelelő mennyiségű fertőtlenítőt biztosít.
 • Váltócipő, váltóruha használata kötelező. Zokni használata kötelező, míg a ruházat lehetőleg hosszú, bokáig érő nadrág, valamint vállat és derekat eltakaró felső rész kell legyen. Zárt cipő használata kötelező a kiszolgáló egységekben.
 • A közös tornaszőnyegek használatát kérjük mellőzni, mindenki saját törülközőt és tornaszőnyeget használjon. Aki mégis igénybe veszi a közös tornaszőnyeget, edzés után kötelező fertőtleníteni.

 

Kérjük vendégeinket, hogy a fenti szabályok betartásával vigyázzunk egymásra és egészségünkre!

 

A bezáráskor érvényes bérletek továbbra is érvényesek, de kérjük támogassátok edzőtermünket új bérlet vásárlásával. Komoly anyagi áldozatot hoztunk az elmúlt két hónapban azért, hogy az edzőterem fent maradhasson és nyitáskor újra rendelkezésre álljon a kedves vendégeink számára.

 

Jó egészséget és vidám közös edzéseket kívánunk!

 

Inside Park Dunaharaszti