Custom Bg

Továbbra is nyitva tartunk és várjuk regisztrált tagjainkat edzéseinkre, de a koronavírussal kapcsolatosan nekünk is be kell vezetnünk néhány új intézkedést:

 

  • Aki két héten belül valamelyik fertőzött országból tért haza, edzőtermünket a két hét letelte előtt NEM LÁTOGATHATJA!
  • Betegen az edzőtermünk NEM LÁTOGATHATÓ, függetlenül attól, hogy milyen betegség! Ez a házirendünkben is benne van, de most különösen fontossá vált ez a feltétel!
  • Sűrűn fertőtlenítjük eszközeinket és a kilincseket, kérjük Ti is használjátok a recepción kihelyezett kézfertőtlenítő gélt!
  • Edzéseink maximális létszámát csökkentjük a zsúfoltság elkerülése érdekében. Kérjük, időben jelentkezz be az edzésre, hogy a csökkentett létszámba beleférj! Igény szerint indítunk több edzést, hogy mindenki tudjon edzeni.
  • Új vendégek regisztrációja oldalunkon ideiglenesen szünetel!

 

Mi egy zárt regisztrált közösség vagyunk, ide nem jöhet be bárki az utcáról, ezért ha vigyázunk egymásra és a higiéniánkra, akkor minimalizálni tudjuk a fertőzés veszélyét. Megkérünk mindenkit, hogy a fenti intézkedések betartásával vigyázzunk egymásra, mert ez mindenkinek egyéni felelőssége és közös érdek, hogy megőrizzük egészségünket!

 

Előre is köszönjük az együttműködéseteket!

 

Inside Park Dunaharaszti   https://insidepark.hu/

Kövess minket!

Facebookon:   https://www.facebook.com/insideparkdunaharaszti/

Instagramon:   https://www.instagram.com/insidepark_dunaharaszti/